Pakket verzenden

Hoe verstuur ik als particulier een pakket?

Of u nu een pakket in het binneland of een internationale zending wilt versturen; Transport Service Terschelling regelt dat graag voor u. Wij staan iedere werkdag voor u klaar.
Ga op de site naar het menu “diensten” en kies de button - pakket verzenden - Op het formulier wat verschijnt vult u alle gevraagde gegevens in. Het verzendbedrag wordt uitgerekend en u wordt verzocht dat via iDEAL te betalen.U ontvangt binnen vijf minuten een email met daarin een PDF vrachtbrief tevens verzendetiket. Deze PDF drie keer printen. Met twee keer vouwen van een van de drie heeft u het verzendetiket. Een vrachtbrief is voor de begeleiding van het pakket. De derde wordt als ontvangstbewijs gebruikt met een handtekening van ontvangst door ons.

Per afleveradres dient u een formulier in te vullen.

U kunt de te verzenden pakketten aanleveren bij TST op het industrieterrein bij West-Terschelling. Uw pakketten gaan meestal dezelfde dag nog op weg naar hun bestemming.

Zakelijke pakketzendingen

Zakelijke zendingen kunnen omvangrijk zijn en uit meerdere pakketten bestaan. Per verzendadres dient een vrachtbrief te worden gemaakt. De kosten van verzending worden naar omvang achteraf berekend en achteraf aan u gefactureerd.Hoe gaat het in zijn werk? Op de site van de Transport Service Terschelling gaat u in het menu "Mijn TST" naar - vrachtbrief maken - Op het formulier vult u alle gevraagde gegevens in.U ontvangt binnen vijf minuten een email met daarin een PDF vrachtbrief en verzendetiket. De PDF van de vrachtbrief twee keer printen, die van het verzendetiket net zo vaak als het aantal pakketten. Eén vrachtbrief is voor de begeleiding van het pakket. De tweede wordt als ontvangstbewijs gebruikt met een handtekening van ontvangst door ons.

Per afleveradres dient u een formulier in te vullen.

U kunt de te verzenden pakketten aanleveren bij TST op het industrie-terrein bij West-Terschelling of even met ons bellen om een afhaalafspraak te maken. Uw pakketten gaan dezelfde dag nog op weg naar hun bestemming.